Ruilen, Levertijd, Verzendkosten

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@embracedbyverena.nl  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Alleen bij onze sale artikelen, vragen wij ook aan u, de nieuwe verzendkosten, voor het opnieuw toesturen van uw pakje,  aan ons te betalen. Wij zullen u hiervoor een betaalverzoek sturen. Voor alle duidelijkheid, bij ruiling van sale artikelen, betaalt u dus de retour verzendkosten naar Embraced By Verena, en de opnieuw gemaakte verzendkosten om uw ruiling te kunnen uitvoeren.

 

 

Levertijd & verzendkosten


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 2,95 voor bestellingen met normale brievenbuspost
€ 4,95 voor bestellingen als traceerbaar brievenbuspakje

€ 6,95 voor bestellingen als pakket 
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

 

Levering

verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag  plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

- IDEAL BETALING VIA MOLLIE.

– Na contact met Verena via whatsapp, email, kan een betaalverzoek gestuurd worden met handige ideal link, voor een makkelijke betaling.
– Overboeking vooraf
– Contant, bij afhalen op afspraak.