Echt zilveren ketting hanger met Robijn.

16,75

Excl. BTW: €16,75

Excl. BTW:
€16,75
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Robijn 29x15
Omschrijving
Echt zilveren hanger met robijn.
29x15mm
16,75euro

 

Robijn brengt licht in de duisternis. Het spoort aan om je eigen geluk te volgen en leert om te genieten van het leven hier op aarde.  De rode kleur doet al een sterke connectie met Moeder Aarde vermoeden en omdat aards ook juist erg spiritueel is heeft het kristal veel positieve effecten in petto. Het helpt visualiseren, helder en positief te dromen en stimuleert de pijnappelklier die op zijn beurt weer vastzit aan het 7e chakra zodat je kan zeggen dat de steen het contact met boven bevordert.

Emotioneel & Mentaal
Al duizenden jaren kennen Koningen en heersers de kracht van deze edelsteen. De dieprode steen siert ringen, kronen en hangers. Naast dat de steen duidelijk voor een aardse kracht zorgt, schept het ook evenwicht in het leven en de balans tussen hart, ziel en geest. Door de sterke Aardse connectie helpt de edelsteen ook goed tegen psychische aanvallen. Woede is volgens de steen een irreële emotie, ze verwijdert deze dan ook en geeft er scherpte en lenigheid van geest voor terug. De steen helpt bij discussies. De steen spoort een avontuurlijk leven aan. Hartstocht, passie en seksuele activiteit zijn enkele gevolgen. Mensen die lijden aan vermoeidheid of zelfs daaraan gekoppelde syndromen hebben enorm baat bij de steen.

Fysiek
Fysieke ontgifting van het lichaam en een helende werking voor de bloeddruk, de lymfe, anti immuunziekten en besmettelijke ziekten. Ook voortplantingsorganen, nieren en de bijnieren varen wel bij de edelsteen. Bij extreme vermoeidheid is deze steen natuurlijk ook redder in nood.